میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

سوگند سردار رادان برای حادثه تروریستی تفتان

فرمانده کل انتظامی کشور از اعزام تیم ویژه بررسی علل حادثه تفتان خبر داد و گفت: دستگیری تروریست‌ها در دستور کار پلیس است.
کد خبر: ۱۲۶۸۲۳۴
| |
7277 بازدید

رای بخش دوم پرونده کثیرالشاکی موسوم به «کینگ مانی» صادر شد/ محکومیت ۳ نفر دیگر از متهمان به حبس‌های طویل‌المدت

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، سردار رادان فرمانده کل انتظامی کشور در پیامی شهادت سرافرازان انتظامی کشور را به خانواده جان‌باختگان تبریک و تسلیت گفت.

در متن این پیام آمده است: دشمنِ حقیر و زبون پس از شکست‌های متعدد به مزدوران خود دستور ترور و جنایت داد و عزیزانِ ما که در حال خدمت رسانی به مردم بودند در این حادثه جانکاه به شهادت رسیدند. رذالت و شناعت تروریست‌ها واضح و آشکار بوده و قسم یاد می‌کنم که به دست شرافتمند و باغیرت پلیس جمهوری اسلامی ایران به‌سزایِ اعمالشان خواهند رسید. همچنین تیم ویژه فراجا برای بررسی علل حادثه از همان ساعات اولیه در محل حاضر و پیگیر موضوع می‌باشند. در پایان به خانواده معززِ شهدای حادثه و خانواده مقتدر و مظلومِ انتظامی کشور نیز تبریک و تسلیت عرض کرده و از خداوند سبحان علوِ درجات را آرزومندم.

فرمانده کل انتظامی کشور
احمد رضا رادان

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات