میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

عربستان تجاوز اسرائیل به ایران را محکوم کرد

وزارت خارجه عربستان سعودی حمله رژیم صهیونیستی به ایران را محکوم کرد. وزارت خارجه عربستان سعودی حمله رژیم صهیونیستی به ایران را محکوم کرد.
کد خبر: ۱۲۶۷۹۲۷
| |
3243 بازدید
عربستان تجاوز اسرائیل به ایران را محکوم کرد

وزارت خارجه عربستان حمله تجاوزکارانه بامداد امروز(شنبه) رژیم صهیونیستی به ایران را محکوم کرد.

به گزارش تابناک به نقل از برنا؛ وزارت خارجه عربستان همچنین خواهان خویشتن‌داری و آرامش شد.

رژیم صهیونیستی در ادامه تجاوزگری‌های خود در منطقه، بامداد شنبه سعی داشت پایگاه‌هایی نظامی در استان تهران را هدف قرار دهد که شکست خورد.

در بیانیه قرارگاه پدافند هوایی ایران نیز آمده است: با وجود هشدارهای قبلی مسئولین جمهوری اسلامی به رژیم جنایتکار و غیرقانونی صهیونیستی مبنی بر پرهیز از هرگونه اقدام ماجراجویانه، این رژیم جعلی بامداد امروز در اقدامی تنش‌زا، نقاطی از مراکز نظامی در استان‌های تهران، خوزستان و ایلام را مورد هجوم قرار داده که ضمن رهگیری و مقابله موفق توسط سامانه یکپارچه پدافند هوایی کشور با این اقدام تجاوزکارانه، آسیب‌های محدودی به برخی از نقاط وارد شده که ابعاد این حادثه در دست بررسی است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات