حكم قصاص قاتل زن میانسال صادر شد
مرد جواني كه متهم به قتل زني بود كه بعد از 2 سال ارتباط او را به قتل رسانده بود، با حكم دادگاه به قصاص محكوم شد.
به گزارش فارس، شامگاه 31 شهريور سال 87، ماموران كلانتري 137 كوي نصر، از كشف جسد يك زن 35 ساله داخل اتومبيلش باخبر شدند.
ماموران با حضور در حوالي خيابان گيشا متوجه شدند يك زن ميانسال پس از به قتل رسيدن در صندلي عقب خودروي پرايدش رها شده و جسد وي دچار فساد شده است.
بررسي و تحقيقات درباره هويت مقتول نشان داد، چهار روز قبل از كشف جسد، خانواده وي مدعي شده بودند اين فرد از خانه خارج شده و خبري از وي ندارند.
در ابتداي تحقيقات دو متهم مرد كه اولي شوهر صيغهاي مقتول و فرد دوم فروشنده خودروي پرايد به اين زن ميانسال بود دستگير شدند اما با پيشرفت تحقيقات از اين دو نفر رفع اتهام شد تا اينكه سرنخهاي جديدي در شناسايي قاتل بدست آمد.
سرانجام مشخص شد يك پزشك 42 ساله با مقتول ارتباط داشته و سرنخهاي موجود نشان ميدهد اين فرد مرتكب قتل شده است. مخفيگاه متهم به قتل شناسايي و اين فرد دستگير شد.
وي ادعا كرد از 2 سال قبل با مقتول رابطه داشته و شب حادثه زماني كه مقتول به خانه او آمده بود، در يك فرصت او را كه روي تخت خوابيده بود، خفه كرده و جسدش را داخل خودرويش گذاشته و در خيابان رها كرده است.
با تكميل تحقيقات، قرار مجرميت متهم در دادسراي جنايي تهران صادر و پرونده براي رسيدگي به شعبه 113 دادگاه كيفري استان تهران ارسال شد كه صبح روز 19 مهرماه، به رياست قاضي محمدسلطان همتيار به آن رسيدگي شد.
ذبيحزاده، نماينده دادستان با اشاره به مدارك موجود در پرونده خواستار مجازات متهم شد. اوليايدم نيز خواسته خود را قصاص متهم عنوان كردند.
متهم در جايگاه قرار گرفت و با بيان اينكه اعترافات قبلي خود را قبول ندارد و همه را از روي ترس گفته است.
قاضي همتيار و مستشاران دادگاه وارد شور شدند و با توجه به مستندات موجود در پرونده، متهم را به قصاص محكوم كردند.


