سید عباس صالحی مطرح کرد:

به صورت جدی پیگیر پرونده خبرنگاران هستیم

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تاکید کرد: نامه وکلای نیلوفر حامدی و الهه محمدیرا به دست رئیس قوه قضاییه رسانده و به طور جدی پیگیر مسئله این دو خبرنگار هستیم.
کد خبر: ۱۲۶۷۴۷۷
| |
1431 بازدید

صالحی: پیگیر پرونده نیلوفر حامدی و الهه محمدی به صورت جدی هستیم

به گزارش «تابناک» به نقل از برنا، سید عباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران با اشاره به آخرین وضعیت پرونده نیلوفر حامدی و الهه محمدی، گفت: همان طوری که سخنگوی محترم دولت نیز مطرح کردند و چندین بار نیز مطرح شده است،  هم بنده و هم وزیر دادگستری، نامه‌ای که وکلای دو خبرنگار تهیه کرده بودند را به آقای اژه ای منتقل کردیم و پیگری مسئله آنان به طور جدی هستیم.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
مرجع جواهرات
الی گشت