مهاجرانی در جمع خبرنگاران:

مالکیت ایران بر جزایر سه گانه اسناد تاریخی دارد

سخنگوی دولت با تاکید بر مالکیت ایران بر جزایر سه گانه گفت: این سه جزیره همیشه مال ایران بوده و اسناد تاریخی دارد و این موضوع را ثابت می‌کند.
کد خبر: ۱۲۶۷۴۵۶
|
۰۲ آبان ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۲ 23 October 2024
|
4418 بازدید
|
۱

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت در حاشیه جلسه امروز چهارشنبه هیئت دولت در جمع خبرنگاران گفت: موضوع حاکمیت مطلق ایران بر سه جزیره ابوموسی تنب کوچک و تنب بزرگ مورد تاکید جدی است و هیچ کسی حق ندارد به پاره تن ایران نگاه چپ بکند، لذا مطلقاً این موضوع پذیرفته نیست.

وی با بیان این که این سه جزیره همیشه مال ایران بوده و اسناد تاریخی دارد و این موضوع را ثابت می‌کند، تاکید کرد: برخی کشورها دست از شیطنت‌های رسانه‌ای بردارند چون این چیزی بیشتر از یک بازی رسانه‌ای نیست و این موضوع مورد تاکید همه اعضای هیأت دولت قرار گرفته است.

سخنگوی دولت در مورد وضعیت دو خبرنگار بازداشت شده اظهار کرد: موضوع دو خبرنگار بازداشتی در حیطه اختیارات ریاست قوه قضائیه است و دولت هم از طریق قوه قضائیه در حال پیگیری موضوع است.

وی ادامه داد: از همکاری خوب قوه قضائیه تشکر می‌کنیم نگاه شأن نگاه حل مساله‌ها بوده است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۳
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۴۷ - ۱۴۰۳/۰۸/۰۲
آنها که جای خود! الان چرا امارات جزایر زر کوه و آریانا که متعلق به ایران بوده را اشغال کرده؟!
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت
آخرین اخبار