خبر بد در آستانه بازی پرسپولیس با السد؛ ایوب العملود هم غایب است!

مدافع تیم فوتبال پرسپولیس در آستانه دیدار با السد در لیگ نخبگان آسیا به دلیل مصدومیت، این مسابقه را از دست داد.
کد خبر: ۱۲۶۷۰۲۰
|
۳۰ مهر ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۰ 21 October 2024
|
3324 بازدید

خبر بد در آستانه بازی پرسپولیس با السد؛ ایوب العملود هم غایب است!

گاریدو در بازی امشب مقابل السد یکی دیگر از بازیکنان اصلی خود را در اختیار نخواهد داشت.

به گزارش سرویس ورزشی تابناک، در آخرین جلسه تمرینی پرسپولیس، ایوب العملود به دلیل مصدومیت حضور نداشت و بدین ترتیب بازی حساس امشب سرخپوشان مقابل السد را از دست داد.
سایت رسمی باشگاه پرسپولیس نوشت:«ایوب از چند روز پیش هم احساس درد داشت و در این تمرین مشخص شد که امکان همراهی پرسپولیس در دیدار برابر السد را ندارد.»
این در حالی است که گاریدو، اورنوف و کنعانی زادگان را هم به دلیل مصدومیت در اختیار ندارد و سعید صادقی هم که در اختیار باشگاه قرار گرفته است.
گفتنی است پرسپولیس در سومین بازی خود در لیگ نخبگان آسیا، از ساعت 19:30 امشب (دوشنبه) میهمان السد در دوحه خواهد بود.
 
 

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت