صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

شهرستان خدابنده مظلوم است

کد خبر: ۱۲۶۶۷۳
| |
3393 بازدید
شهرستان خدابنده یكی از بزرگترین شهرستان‌های شمال كشور است كه امروز با كمترین توجه از سوی مسئولان مواجه شده است.

"سیدفاضل موسوی" نماینده خدابنده در گفتگو با روزنامه مردم نو با بیان اینكه شهرستان خدابنده، شهرستانی شهیدپرور با مردمی آزاده و ایثارگر است، تصریح كرد: متأسفانه مردم این شهرستان با مشكلات شدید اقتصادی از جمله بیكاری و تورم مواجه هستند كه این توجه بیشتر مسئولان را می‌طلبد.

موسوی با بیان اینكه بانك‌های شهرستان خدابنده تسهیلات به مردم این شهرستان ارائه نمی‌كنند و در صورتی كه یك میلیون تومان بابت زلزله به مردم می‌دهند، مردم این انتظار را كه هر روز به علت تأخیر در پرداخت با احضاریه مواجه خواهند شد را می‌كشند، گفت: امیدواریم بانك‌ها در خصوص ارائه تسهیلات عدالت را رعایت كنند.

نماینده مردم خدابنده با بیان اینكه تولیدات كشاورزی این شهرستان 550 تن است، تصریح كرد: متأسفانه روستاییان شهرستان خدابنده با مشكلات عدیده‌ای روبه‌رو هستند و حتی این مشكلات در دامداری آنها نیز مؤثر است. 

 وی تأسیس یك شهرستان جدید به نام شهرستان خمسه را از مسئولان اجرایی مطالبه كرد و درباره مشكلات اقتصادی كشور گفت: ای‌كاش مسئولان كشور درباره استفاده غیر ضروری كالاهای چینی كه محاربه با امام زمان(عج) است، مقابله می‌كردند تا صنعت كشور به این روز دچار نمی‌شد. 

 موسوی گفت: یكی از مشكلات اصلی در بخش اشتغال و تولید داخلی، مسئله واردات بی‌رویه و بی‌حساب و كتاب و در واقع وارداتی كه بر اساس منافع افراد صورت می‌گیرد، است. 

موسوی با اشاره به اینکه بارها فریاد برآمده كه كارخانه‌های ریسندگی و بافندگی ما در حال ورشكستگی و نابودی است، ادامه داد: عمده دلیل نابودی آنها هم نبود برنامه‌ و عدم توجه به واردات بی‌حساب و كتاب است به گونه‌ای كه هر روز شاهد بحران در یكی از كارخانه‌ها بوده و هستیم. 

 نماینده مردم خدابنده با بیان این‌كه در این زمینه مشكل قانون وجود ندارد، خاطرنشان كرد: هركس بگوید مشكل از قانون است اشتباه می‌كند، اما اگر جایی خلأ قانونی باشد مجلس آمادگی كامل برای رفع مشكلات نبود قانون را دارد.

وی تصریح كرد: اگر واقعاً به تولید داخلی و اشتغال می‌اندیشیم، باید واردات را ساماندهی كنیم و در این جهت به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی كنیم كه سرمایه‌گذار در بخش‌های تولیدی به آینده كاری خود در داخل امیدوار باشد، زیرا یكی از دغدغه‌های همیشگی سرمایه‌گذاران نبود برنامه و تدبیر است و من این مسئله را یك خطر جدی می‌دانم كه باید برای آن فكر اساسی و چاره‌اندیشی شود.

موسوی با بیان این‌كه در این وضعیت دولت متولی امر است و باید تكلیف را روشن كند، افزود: در واقع دولت باید متولی را تعیین كند و هرچند در روزهای اخیر از وزیر بازرگانی در مورد واردات بی‌رویه سؤال شد، معتقدم باید بحث را فراتر از سؤال ببرند.

وی تأكید كرد: مسئولان امر باید در این رابطه احساس خطر كنند و تكلیف واردات و صادرات را به‌گونه‌ای ترسیم كنند كه هركس از هر كانال و هر مسیری نتواند در این میدان وارد شود و هرگونه می‌خواهد، عمل كند و بعد شاهد باشیم كالاهای بی‌كیفیتی از آن سوی دنیا به كشور وارد شود كه تنها مشكل مضاعف برای مردم ایجاد كرده است.

نماینده مردم خدابنده افزود: البته مجلس هم باید به طور قوی و محكم در این قضیه وارد عمل شود و دولت را به تدوین برنامه‌ریزی‌ در این زمینه موظف كند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟