هشدار مجلس به سازمانهای بینالمللی
به گزارش باشگاه خبرنگاران، سیدحسین نقوی حسینی نماینده مردم ورامین در مجلس شورای اسلامی با اشاره به دیدار گروه تروریستی ریگی و فرمانده طالبان گفت: دیدار اخیر این دو گروه تروریستی با یكدیگر بار دیگر نشانگر این است كه در پشت پرده همه گروه های تروریستی آمریكا قراردارد.
وی افزود: اسناد فراوانی از وابستگی این گروه ها به دولت آمریكا وجود دارد و ریگی نیز در اعترافات خود به حمایت آمریكا اذعان كرد.
عضو كمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی تصریح كرد: ملاقات گروه تروریستی ریگی و فرمانده گروهك طالبان بار دیگر نشان داد كه مرجعیت این دو گروه تروریستی در دستان استكبار قرار دارد.
نقوی حسینی تأكید كرد: به دلیل نفوذ كشورهای غربی و آمریكا در سازمان های بین المللی امیدی به مقابله آنها با گروه های تروریستی وجود ندارد.
عضو كمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با بیان اینكه ایران دارای توانایی امنیتی و قدرت بازدارنده بالایی است تصریح كرد: ایران با ابتكار عمل موفق به دستگیری سركرده گروهك تروریستی ریگی شد و در حال حاضر نیز با اقدامات امنیتی و اطلاعاتی به دنبال ریشه كنی گروهك ریگی از منطقه خاورمیانه است.
وی افزود: انتظار كشورمان از سازمان های بین المللی این است كه از سنگ اندازی های سیاسی خود دست بردارند تا كشورمان بتواند موجودیت این گروهك را از صحنه آسیا حذف كند.


