یادآوری نکته بسیار مهم ازسوی مکرون به نتانیاهو

یک روزنامه فرانسوی گزارش داد که رئیس‌جمهور این کشور طی نشست کابینه گفت که نتانیاهو نباید فراموش کند که اسرائیل با قطعنامه سازمان ملل تشکیل شده است.
کد خبر: ۱۲۶۵۸۸۷
| |
3849 بازدید
یادآوری نکته بسیار مهم ازسوی مکرون به نتانیاهو

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، روزنامه لوپاریزین روز سه‌شنبه در گزارشی نوشت که ماکرون طی نشست کابینه با اشاره به حملات نظامیان اسرائیلی به نیروهای حافظ صلح سازمان ملل گفت: «نتانیاهو نباید فراموش کند که کشورش با قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل تشکیل شده و نباید قطعنامه‌های سازمان ملل را نادیده بگیرد».

روزنامه لوپاریزین نوشت که درز کردن این سخنان ماکرون احتمالاً به افزایش تنش‌های پاریس با تل‌آویو منجر خواهد شد. 

چند روز پیش بود که فرانسه سفیر اسرائیل را فراخوانده و اعتراض خود را به اقدام نظامیان اسرائیلی در حمله به نیروهای سازمان ملل در جنوب لبنان ابراز داشت.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت