سوئد از ایران درخواست خویشتنداری کرد

وزیر امورخارجه سوئد با ابراز نگرانی درباره اوضاع منطقه غرب آسیا و بدون اشاره به تنش‌آفرینی‌های رژیم صهیونیستی، از تمام طرف‌ها خواست تا حداکثر خویشتنداری را از خود نشان دهند.
کد خبر: ۱۲۶۵۵۳۵
| |
4281 بازدید
|
۳
سوئد از ایران درخواست خویشتنداری کرد

 

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، «ماریا اِستنرگارد» وزیر امورخارجه سوئد پیش از آغاز نشست وزیران خارجه اتحادیه اروپا در بروکسل پس از گذشت یک سال از حملات مرگبار رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه نسبت به افزایش تنش‌ها در غرب آسیا ابراز نگرانی کرد.

وزیر امورخارجه سوئد گفت: وضعیت خاورمیانه به شدت نگران کننده است. تشدید تنش‌هایی که ما شاهد آن هستیم، یک تحول بسیار جدی است. باید از تشدید بیشتر جلوگیری شود.

وی بدون اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان در غزه و تداوم حملات غیر قانونی آن به لبنان افزود: سوئد از همه طرف‌ها، از جمله ایران و گروه‌های مورد حمایتش می‌خواهد که حداکثر خویشتنداری را از خود نشان دهند.

او در ادامه خاطر نشان کرد وزیران خارجه اتحادیه اروپا در جلسه امروز (دوشنبه) خود درباره اوکراین و ادامه حمایت‌ها از کی‌یف در جنگ با روسیه صحبت و همچنین درباره تحریم‌های جدید علیه ایران تصمیم‌گیری می‌کنند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۲
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۴۰ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۳
بزنه ما میزنیمش... بعد شما بشینید تو اروپا خویشتنداری کنید.

پدر سوخته ها این همه آدم کشته صداتون در نمیاد.... بعد ما باید خویشتنداری کنیم...
آرش
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۴۴ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۳
هر وقت سربازان صهیونیست کشتنشان افزایش پیدا میکند تمام غرب یکپارچه میشوند که ایران خویشتن داری کن ولی 17 هزار کودک رو کشتند در غزه هیچ کی صداش در نمیاد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۴۷ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۳
خویشتنداری در برابر خویشتنداری
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت