خوانندگی آقای هتلدار با همکاری رفیق گوگوش در تهران
کنسرت مالک مجموعه هتلهای بزرگ در یکی از مناطق گیلان، در اسپیناس پالاس خبرساز شد. به نوشته بهمن بابازاده خبرنگار حوزه موسیقی، قمی با ترانه سرای گوگوش ارتباط گرفته و آثاری را منتشر کرده و سه شب پیش کنسرت رسمی با مجوز برگزار کرده است. نتیجه چنین فاجعه ای شد! سطح اجرای محسن قمی که هوس کرده خواننده شود و او را به سوژه فضای مجازی تبدیل کرده، میبینید.
والله قدیما این قدر برای خوانندگی سخت می گرفتند که هر کسی جرات حضور در رادیو را نداشت. برای همین خوانندگانی که آن دوران ظاهر شدند از هر لحاظ تا همین حالا هم بهترین بودند و رودست شان نیامده.
دوستی داشتم که چند سال پیش به رحمت خدا رفت ، صدایی داشت که واقعا و به تمام معنی ۶ دانگ بود ، ضرب و سنتور میزد و نت و موسیقی رو هم بخوبی میشناخت ولی در زمان غلطی بدنیا آمده بود خیلی تلاش کرد خواننده بشه و کنسرت اجرا کنه ولی نشد که نشد ، حالا ببین کی آمده کنسرت میگذاره ! آقا جان مگه مجبورت کردن ؟!