حمله هوایی حزب‌الله به فرماندهی دفاع هوایی اسرائیل

حزب الله لبنان اعلام کرد که با استفاده از پهپادهای انتحاری به پایگاه فرماندهی دفاع هوایی رژیم اسرائیل در کریات ایلعیزر در حیفا حمله کرده است.
کد خبر: ۱۲۶۴۹۲۷
| |
3673 بازدید
حمله هوایی حزب‌الله به فرماندهی دفاع هوایی اسرائیل

به گزارش «تابناک» به نقل از الجزیره، حزب الله لبنان اعلام کرد که با استفاده از پهپادهای انتحاری به پایگاه فرماندهی دفاع هوایی رژیم اسرائیل در کریات ایلعیزر در حیفا حمله کرده است.

حزب الله لبنان همچنین تجمع نظامیان اسرائیلی در شهرک یهودی نشین«کفرسولد» را هم موشک باران کرده است.

حزب الله لبنان علاوه بر آن تجمع نظامیان اسرائیلی در منطقه «زوفولون» در شمال شهر حیفا را نیز موشک باران کرده است.

حزب‌الله امروز تجمع نظامیان صهیونیست در غرب پادگان راویه در جولان اشغالی سوریه را نیز موشکباران کرده است. 

همچنین شهرک کفریوفال و منطقه غرب کریات شمونه هم هدف حملات موشکی تلافی جویانه حزب الله قرار گرفت.

در همین حال، حزب‌الله اعلام کرد که عصر امروز شهر اشغالی صفد را با انبوهی از موشکها هدف قرار داده است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا قبض‌های برق شگفت زده‌تان کرد؟
الی گشت