بازگشت غیر منتظره رونالدینیو به فوتبال

رونالدینیو بار دیگر به دنیای فوتبال برمی‌گردد.
کد خبر: ۱۲۶۴۷۴۰
| |
28612 بازدید
|
۱

تصمیم غیرمنتظره: رونالدینیو به فوتبال برگشت

به گزارش تابناک به نقل از ورزش سه، بسیاری از فوتبال دوستان و کارشناسان معتقد هستند که رونالدینیو در دوران حضورش در مستطیل سبز بدون شک یکی از بهترین بازیکنان دنیای فوتبال بود و توانست روزهای بسیار درخشانی را با پیراهن بارسلونا و میلان و همچنین در ترکیب تیم ملی برزیل تجربه کند.

او که حالا ۴۴ سال دارد و مدتی طولانی است که دیگر در زمین به میدان نمی‌رود، در طول چند ماه گذشته در حال بررسی شرایطی بود که بتواند بار دیگر و این بار در پستی متفاوت بار دیگر به دنیای فوتبال برگردد و در نهایت تصمیم گرفت که سهام باشگاه آمریکایی گرینویل ترایمف را خریداری کند.

این باشگاه آمریکایی در کارولینای جنوبی قرار دارد و در سال ۲۰۱۸ تاسیس شده و در حال حاضر مشغول رقابت در لیگ یک آمریکا است و مدیران این باشگاه تمام تلاش‌شان را به کار گرفته‌اند تا بتوانند هرچه زودتر این تیم را به رقابت‌های  ام ال اس برسانند و این رویا و بلندپروازی جذاب آنها است.

با این حال، سیستم انتخاب تیم‌ها در ام ال اس بر اساس سقوط و صعود نیست و حالا این باشگاه امیدوار است که رونالدینیو با حضورش در کنار آنها بتواند راهی را برایشان هموار کند که در حالت عادی تقریبا غیرممکن بود و به دنبال استفاده از تجربه و روابط خوب مالک جدید هستند که باید دید برای این تیم جواب خواهد داد یا خیر.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۰۹ - ۱۴۰۳/۰۷/۱۹
چه ربطی داره برگشته فوتبال
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت