صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

حال مادر تلویزیون ایران خوب نیست

"مهری ودادیان" چهار سال است که در بستر بیماری به سر می برد و کمتر کسی از حال این هنرمند پیشکسوت خبر دارد.
کد خبر: ۱۲۶۴۵۳
| |
35429 بازدید

"مهری ودادیان" مادر مهربان تلویزیون ایران و بازیگر قدیمی تئاتر و سینما ، به علت ابتلا به آلزایمر و پارکینسون این روزها در وضع روحی و جسمی مناسبی به سر نمی برد.
                    
به گزارش شبکه خبر "مهری ودادیان" چهار سال است که در بستر بیماری به سر می برد و کمتر کسی از حال این هنرمند پیشکسوت خبر دارد.

"سوسن میرزایی"، دختر این هنرمند قدیمی در باره مادرش می گوید: خاطرات گذشته برای مادرم بسیار محو و کم رنگ شده است، گاهی خاطره ای کوچک را به طور ناقص به یاد می آورد، ولی مادر بیشتر در فراموشی به سر می برد.

وی می افزاید: به یاد دارم زمانی که مادرم در سال 1341 که مشغول بازی در مجموعه تلویزیونی "آپارتمان نشین ها" بود، حتی در برف و باران هم خودشان باید سر فیلمبرداری می رفتند، مثل حالا که ماشین و سرویس برای هنرمندان نمی فرستادند، به طوری که مادر گاهی تا زانو در برف بودند و همیشه به علت سختی کار، مشکل پادرد و کمر درد داشتند.

دختر خانم ودادیان در ادامه می گوید: هنرمندان فقید پروین سلیمانی و حمیده خیرآبادی دوستان صمیمی مادرم بودند و مادر هنوز نمی داند که آنها درگذشته اند، گاهی حالشان را می پرسد.

خانم میرزایی می افزاید: مادرم آسیب های بسیاری در طول این سال های هنری دیده است، به طوری که در سال 57 در یکی از تئاترها کمرشان به تیزی پله خورد و آسیب دید، سر سریال "آتش بدون دود" امیر نادری از اسب سقوط کرد و صدمه دید، و فیکساتورهایی هم که چهره پردازان با استفاده از آن موهای مادر را سفید می کردند، به ریه ایشان آسیب زده است، اما مادر هیچ وقت گلایه و شکایتی نکرد.

مهری ودادیان متولد 1315 است و از 20 سالگی (1335) با حضور در تلویزیون با اجرای نمایش های زنده، وارد عرصه بازیگری شده و در فیلم ها و مجموعه‌‌های مختلف نقش آفرینی کرده است.

ودادیان با ایفای نقش کوتاهی در سال 1346 در فیلم "آشیانه خورشید" و در سال 1347 هم با ایفای نقش اصلی در فیلم
"شوهر آهو خانم" به کارگردانی داود ملاپور وارد عرصه سینما شد.

پس از آن با کارگردان های مطرحی مانند فریدون گله، امیر نادری، بهرام بیضایی، پوران درخشنده و علی حاتمی همکاری کرد.

ودادیان افزون بر مجموعه‌های تلویزیونی، در فیلم های سینمایی همچون گل های داودی، رابطــه، سیمرغ، صعـود، دلشدگان، افسانه آه، کمیته مجازات، عاشق، و راننده تاکسی، نقش آفرینی کرد.

آخرین مجموعه تلویزیونی که خانم ودادیان در آن بازی کرده سریال "بی‌گناهان" به کارگردانی احمد امینی بوده است.


"مهری ودادیان" این روزها دیگر نمی تواند کار هنری انجام دهد اما نگاهش منتظر دوستانی است که همراه آنها آثار ماندگاری را خلق کرده است، آثاری هنری که امروز حتی نمی تواند آنها را به خوبی به یاد آورد.

شاید بهتر باشد هنرمندان و مسئولان سینمای ایران تا فرصت از دست نرفته است به عیادت و دلجویی "مهری ودادیان" هنرمند پیشکسوت کشور بروند و جویای حال وی شوند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۴۳ - ۱۳۸۹/۰۷/۲۹
خداوند به همه مریضها از جمله خانم مهری ودادیان لباس عافیت ببوشاند انشاء الله
مهدی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۵۴ - ۱۳۸۹/۰۷/۲۹
در حیرتم از مرام این مردم پست
این طایفه زنده کش مرده پرست
تا هست به ذلت بکشندش ز جفا
چون مرد به نیکی ببرندش سر دست
ناشناس
|
United States
|
۱۶:۵۵ - ۱۳۸۹/۰۷/۲۹
مسئولین معمولا بعد از فوت تازه یاد هنرمند از دست رفته می افتند. خدا انشالا شفاشون بده
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۲۹ - ۱۳۸۹/۰۷/۲۹
برای ایشان آرزوی سلامت می کنیم. بنظر میرسد صدا و سیما نیز باید تحرکاتی انجام دهد.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۴۴ - ۱۳۸۹/۰۷/۲۹
من شخصا از دوران بچگی علاقه خاصی به ایشون داشتم. به نظر می رسه خیلی آدم مهربون و صادق و بی شیله پیله ای باشه. انشالله خداوند سالم نگهش داره.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۰۹ - ۱۳۸۹/۰۷/۲۹
ان شاءالله خدا به همه مریضا خصوصا خانم ودادیان شفا بده.
سید محمد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۵۱ - ۱۳۸۹/۰۷/۲۹
تا قبل از اینکه دیر بشه باید کاری کرد مسولان و همکاران این هنرمند بزرگ به فکر باشند و خودشون رو جای ایشون بزارن.خدا همه مریضارو شفا بده.امین
ناشناس
|
-
|
۱۰:۵۷ - ۱۳۸۹/۰۷/۳۰
جای شکرش همین قدر هم باقیه که تابناک درباره این هنرمند محترم پیش کسوت مطلبی رو نوشته!
یک هموطن
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۰۸ - ۱۳۸۹/۰۷/۳۰
به نام خدا

با سلام ، معمولا" بیشتر ما ایرانی ها

زنده کش و مرده پرستیم . حتما" بعد از

فوتشان ، تقدیر کوچکی از ایشان می شود.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۵۳ - ۱۳۸۹/۰۷/۳۰

با سلام و خسته نباشید. همیشه بازی های زیبای و به یادماندنی این هنرمند گرانقدر در خاطره ها باقی است . انشالله که خداوند به ایشان سلامتی و طول عمر با عزت عطا فرماید.
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار