هوش مصنوعی، برنده جایزه نوبل فیزیک ۲۰۲۴

جان هوپفیلد و جفری هینتون برای کاربرد یادگیری ماشینی (زیرمجموعه ای هوش مصنوعی) در شبکه های عصبی برنده نوبل فیزیک ۲۰۲۴ شدند.
کد خبر: ۱۲۶۴۴۲۲
| |
4614 بازدید

هوش مصنوعی، برنده جایزه نوبل فیزیک ۲۰۲۴

به گزارش تابناک به نقل از مهر، جایزه نوبل فیزیک ۲۰۲۴ میلادی به جان هوپفیلد از دانشگاه پرینستون آمریکا و جفری ای هینتون از دانشگاه تورنتو در کانادا اهدا شد. آنها برای اکتشافات و اختراعات بنیادینی که یادگیری ماشینی را با شبکه های عصبی مصنوعی امکانپذیر می کند، برنده این جایزه شده اند.

هوپفیلد ساختاری ابداع کرد که می تواند اطآملاعات را ذخیره و دوباره بازسازی کند. هینتون نیز روشی ابداع کرد که می تواند به طور مستقل ویژگی هایی در داده ها را کشف کند. این ابداع برای شبکه های عصبی مصنوعی بزرگ فعلی اهمیت زیادی دارد.

هوش مصنوعی، برنده جایزه نوبل فیزیک ۲۰۲۴

«جان هاپ‌فیلد» دانشمند آمریکایی و «جفری هینتون» دانشمند کانادایی

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا از ابزارهای هوش مصنوعی استفاده می کنید؟
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت