نمايش خشم تماشاگران الهلال در دوبي اسپورت !
در حالي كه تلويزيونهاي عربي منطقه براي به راه انداختن جشن پيروزي الهلال مقابل ذوب آهن آمادگي خاصي پيدا كرده بودند و در يك جنگ رواني گسترده دو ساعت قبل از آغاز اين ديدار با برشمردن قدرت تيم الهلال به پيشواز اين جشن رفته بودند، آنچه در پايان روي داد خلاف تصور آنان بود.
شبكه تلويزيون دبي اسپورت كه با مجريان پرسروصداي خود به اميد پيروزي الهلال به استقبال اين ديدار رفته بود، در پايان مجبور شد خشم تماشاگران عربستاني را از شكست و حذف مقابل ذوب آهن به نمايش بگذارد.
به گزارش ايسنا، تماشاگران سعودي در حالي كه خشم سر تا پاي وجودشان را فرا گرفته بود با اعتراض، خواستار بركناري كادر فني و مسولان باشگاه الهلال شدند. آنها كه از استعفاي شاهزاده سعودي خبر نداشتند با چهرهاي برافروخته و عصباني در حال يافتن كسي بودند كه به سوالهايشان پاسخ دهد. بسياري از تماشاگران سعودي اذعان داشتند كه مقابل اين تيم ايراني تحقير شدند. همچنين اين تماشاگران متفق القول بودند كه ذوب آهن لياقت پيروزي بر تيم الهلال را داشته و الهلال ناتوانتر از آن بود كه حتي باخت يك بر صفر در اصفهان را نيز جبران نمايد.
از سوي ديگر تماشاگران عربستاني با ارسال پيامكها و نظرات خود برروي سايتهاي اينترنتي، تيم الهلال را فاقد طراوت لازم براي پيروزي بر ذوب آهن ايران برشمردند و گفتند ارسال توپهاي بلند بر روي دروازه تيمي كه بازيكنانش از بازيكنان الهلال قدبلندتر بودند و بر بازي هوايي سيطره داشتند يك امر مهال و بيهوده بوده است.
برخي از تماشاگران اين تيم عربي خشم خود را در بيرون از ورزشگاه برسر سطلهاي زباله خالي كردند و بازيكنان تيم خود را مورد توهينهاي شديد قرار دادند.
تلويزيونهاي ورزشي عربستان تا پاسي از نيمه شب برنامههاي خود را به بازتاب شكست الهلال مقابل ذوب آهن ايران اختصاص داده بودند.
گزارش خطا
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...




