
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، حسینعلی حاجی دلیگانی در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی در تذکری گفت: در برنامه هفتم توسعه موضوع متناسبسازی حقوق بازنشستگان به تصویب رسید که مبالغی علیالجساب برای بازنشستگان لشکری و کشوری واریز شده اما بازنشستگان تامین اجتماعی فراموش شدهاند.
وی یادآور شد: طبق بودجه باید دولت ۱۳۰ همت به تامین اجتماعی پرداخت کند؛ تاکنون نزدیک به ۳۰ همت به صورت نقدی و اوراق پرداخت شده و مابقی مانده است که تامین اجتماعی علت را نداشتن بودجه بیام میکند.
حاجی دلیگانی در ادامه خواستار برگزاری جلسهای با رییس سازمان برنامه و بودجه، وزیر رفاه و رییس سازمان تامین اجتماعی، تامین اجتماعی نیروهای مسلح و رییس صندوق بازنشستگی شد تا علت تاخیر در پرداختها مشخص شود.
محمدباقر قالیباف رییس مجلس در پاسخ به این تذکر گفت: به طور حتم این جلسه برگزار خواهد شد و پیگیریهای لازم صورت خواهد گرفت، امیدواریم این مشکل حل شود.
 انقدر به فکر خودتون نباشین به فکر حقوق کارگرها هم باشین باید همین امسال زیاد بشه
 							         		            انقدر به فکر خودتون نباشین به فکر حقوق کارگرها هم باشین باید همین امسال زیاد بشه         		                     		         فقط حرف وشعار بسه دیگه
 							         		            فقط حرف وشعار بسه دیگه