ابراز نگرانی عمیق یونیسف درباره وخامت اوضاع لبنان

یونیسف نسبت به سرعت وخامت اوضاع انسانی در لبنان ابراز نگرانی عمیق کرد.
کد خبر: ۱۲۶۳۰۵۴
| |
2373 بازدید

ابراز نگرانی عمیق یونیسف درباره وخامت اوضاع انسانی در لبنان

به گزارش تابناک به نقل از ایلنا، به نقل از آناتولی،  صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) امروز -سه شنبه- نگرانی عمیق خود را از وخامت سریع اوضاع انسانی در لبنان ابراز کرد.

«کاترین راسل»، مدیر اجرایی یونیسف با انتشار بیانیه ای در شبکه اجتماعی ایکس اعلام کرد که دست کم ۸۰ کودک در حملات رژیم صهیونیستی در هفته گذشته در لبنان جان خود را از دست داده و صدها نفر زخمی شده‌اند.

راسل تصریح کرد که شمار آوارگان داخلی در لبنان از یک میلیون نفر فراتر رفته و بیش از ۳۰۰ هزار نفر از آنها کودک هستند.

وی گفت: «در حال حاضر هزاران کودک در خیابان‌ها یا در پناهگاه‌ها زندگی می‌کنند و بسیاری از آنها همراه داشتن نیازهای اولیه، خانه ‌های خود را ترک کرده‌اند».

راسل افزود که یونیسف و شرکای آن در لبنان حضور دارند و به کودکان و خانواده‌های آنها کمک می‌کنند.

وی گفت: «با افزایش خشونت، نیازهای انسانی افزایش می یابد. هرگونه حمله زمینی یا تشدید تنش بیشتر در لبنان، وضعیت فاجعه بار برای کودکان را تشدید می‌کند. باید به هر قیمتی از چنین نتیجه‌ای جلوگیری کرد». 

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت