۳ ناوشکن هندی در بندرعباس پهلوگرفت

ناوگروه صلح و دوستی نیروی دریایی ارتش هندوستان متشکل از ٣ فروند ناوشکن رزمی آموزشی، صبح امروز با استقبال فرماندهان نیروی دریایی راهبردی ارتش در بندرعباس، به اسکله منطقه یکم امامت نداجا پهلوگرفت.
کد خبر: ۱۲۶۲۸۴۰
|
۰۹ مهر ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۴ 30 September 2024
|
13788 بازدید

 

به گزارش تابناک به نقل از خبرآنلاین، ناوگروه صلح و دوستی نیروی دریایی ارتش هندوستان متشکل از ناوشکن رزمی تیر، ناوشکن رزمی شاردول و ناوشکن رزمی ویرا، با هدف ارتقاء سطح روابط رزمی و آموزشی و همچنین تبادل تجربیات دریانوردی، به اسکله منطقه یکم دریایی امامت نیروی دریایی راهبردی ارتش در بندرعباس پهلو گرفت.

 دیدار با مقامات کشوری و لشکری در هرمزگان، جلسات دیپلماتیک بر عرشه ناوشکن های ایرانی و هندی، برگزاری مسابقات ورزشی کارکنان نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و هندوستان و همچنین بازدید کارکنان ناوگروه از اماکن فرهنگی و تجاری شهر بندرعباس از برنامه‌های ناوگروه هندی در مدت ۴ روز  در بندرعباس است.

 در پایان پهلوگیری ناوگروه صلح و دوستی هندی به بندرعباس، تمرین مشترک رزمی دریایی با حضور شناورهای رزمی نیروی دریایی راهبردی ارتش و شناورهای رزمی هندی، در شمال تنگه هرمز و خلیج فارس، برگزار خواهد شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت