حمله حزب الله به پیاده‌نظام دشمن

رزمندگان حزب الله لبنان به عملیات خود علیه نظامیان صهیونیست در دفاع از ملت فلسطین و خاک لبنان ادامه می‌دهند.
کد خبر: ۱۲۶۲۷۴۸
| |
5076 بازدید

حمله حزب الله به پیاده‌نظام دشمن

به گزارش تابناک به نقل از مهر، حزب الله اعلام کرد که در دفاع از ملت فلسطین و کشور لبنان بامداد امروز پیاده نظام دشمن را در پایگاه الصدح با خمپاره هدف قرار داد.

حزب الله همچنین تاکید کرد که این عملیات با موفقیت انجام شد و به هلاکت و یا زخمی شدن نظامیان صهیونیست انجامید.

لازم به ذکر است رزمندگان لبنانی طی روز گذشته ۱۱ عملیات علیه نظامیان صهیونیست انجام دادند.

در این عملیات‌ها مواضع اوفیک، المناره، ساعر، روش بینا، شتولا و سونوبار واقع در اراضی اشغالی هدف قرار گرفتند.

۲ روز قبل رژیم صهیونیستی به شلیک چند موشک از سمت لبنان به سمت شرق قدس اشغالی اذعان کرد. دست کم یک موشک به شهرک اشغالی معالیه ادومیم اصابت کرد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت