حمله رژیم اسرائیل به منطقه‌ای در حومه حمص سوریه

منابع سوری از حمله رژیم صهیونیستی به منطقه‌ای در حومه حمص خبر دادند.
کد خبر: ۱۲۶۲۵۹۶
| |
1921 بازدید
حمله رژیم اسرائیل به منطقه‌ای در حومه حمص سوریه

 

به گزارش تابناک، خبرنگار المیادین از صدای انفجارهایی در اطراف شهر حمص در مرکز سوریه خبر داد.

منابع سوری اعلام کردند رژیم صهیونیستی حمله‌ای را به منطقه «وادی حنا» در شهرک القصیر در حومه حمص انجام داد.

در این راستا خبرنگار اسپوتنیک در حمص نیز گزارش داد، پدافند هوایی سوریه با یک هدف متخاصم در حومه حمص مقابله کرد.

خبرنگار اسپوتنیک اعلام کرد صدای انفجارها در حومه غربی حمص ناشی از تعامل پدافند دفاعی با یک هدف متخاصم در نزدیکی مرزهای سوریه و لبنان بوده که به نظر می‌رسد یک پهپاد اسرائیلی بوده است.

این خبرنگار تأکید کرد شهر حمص هدف تجاوز رژیم صهیونیستی نبوده و احتمالا پهپاد مذکور در حمله اسرائیل به یک خودرو در منطقه ایعات در منطقه البقاع در شمال شرق لبنان مشارکت کرده است.

شبکه الحدث نیز اعلام کرد رژیم صهیونیستی یک خودرو را در حومه القصیر در حمص هدف قرار داد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت