درخواست آمریکا برای آتش‌بس ۲۱ روز بین اسرائیل و حزب‌الله

آمریکا و چندین کشور غربی و عربی به همراه اتحادیه اروپا با انتشار بیانیه‌ای مشترک خواستار برقراری یک آتش‌بس فوری ۲۱ روزه شدند.
کد خبر: ۱۲۶۲۰۰۶
| |
2581 بازدید

درخواست آمریکا برای آتش‌بس ۲۱ روز بین اسرائیل و حزب‌الله

به گزارش تابناک به نقل از ایلنا، آمریکا و چندین کشور غربی و عربی به همراه اتحادیه اروپا با انتشار بیانیه‌ای مشترک خواستار برقراری یک آتش‌بس فوری ۲۱ روزه شدند.

آمریکا، فرانسه، بریتانیا، استرالیا، کانادا، آلمان، ایتالیا، ژاپن، عربستان، قطر، امارات متحده عربی و اتحادیه اروپا طی بیانیه‌ای مشترک از حزب‌الله و اسرائیل خواستند با آتش‌بس موقت ۲۱ روزه موافقت کنند.

این بیانیه مشترک ساعتی پس از دیدار «جو بایدن» رئیس‌جمهوری آمریکا و «امانوئل ماکرون» همتای فرانسوی وی توسط کاخ سفید منتشر شد. 

در این بیانیه آمده: «وضعیت بین لبنان و اسرائیل از هشتم اکتبر ۲۰۲۳ غیرقابل تحمل بوده و اکنون هم به حد غیرقابل قبولی از تنش مرزی و خطر گسترش آن رسیده است. این وضعیت به سود هیچ‌کس نیست؛ نه به نفع مردم اسرائیل و نه به سود مردم لبنان».

در ادامه این بیانیه مشترک آمده: «زمان برای رسیدن به راه حل دیپلماتیک فرا رسیده که بتواند به شهروندان هر دو طرف اجازه بازگشت ایمن به خانه‌شان را بدهد».

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت