پایگاه هوایی «رامات» آماج حزب الله لبنان

حزب الله لبنان بار دیگر پایگاه و فرودگاه نظامی «رمات دیوید» در اراضی اشغالی را با موشک فادی ۲ هدف قرار داد.
کد خبر: ۱۲۶۱۵۱۳
| |
3315 بازدید
پایگاه هوایی «رامات» آماج حزب الله لبنان

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، حزب الله لبنان با صدور بیانیه ای اعلام کرد که پایگاه نظامی رامات را با موشک فادی 2 هدف قرار داده است.

در بیانیه مقاومت اسلامی لبنان آمده است: مجاهدین مقاومت اسلامی در حمایت از مردم استوار و ثابت قدم فلسطین در نوار غزه و در حمایت از مقاومت دلیرانه و شرافتمندانه آنها و نیز در دفاع از لبنان و مردم آن، روز سه شنبه مورخ 24/9/2024، پایگاه و فرودگاه نظامی «رمات دیوید» را با موشک فادی 2 هدف قرار دادند.

حزب الله لبنان پیش از این نیز طی دو نوب پایگاه هوایی رامات در اراضی اشغالی را با موشک فادی 1 و 2 هدف قرار داده بود.

 

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
مرجع جواهرات
الی گشت