جوان ۲۰ ساله در اسالم تالش غرق شد

فرمانده انتظامی تالش از غرق شدن جوانی ۲۰ ساله در رودخانه بخش اسالم این شهرستان خبر داد.
کد خبر: ۱۲۵۹۶۲۳
| |
1933 بازدید
جوان ۲۰ ساله در اسالم تالش غرق شد

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، سرهنگ محمد رستمی با بیان این خبر اظهار کرد: در پی اعلام مرکز فوریت‌های ۱۱۰ پلیس مبنی بر غرق شدن فردی در رودخانه بخش اسالم، بلافاصله مأموران انتظامی به محل حادثه اعزام شدند.

وی در ادامه گفت: با حضور پلیس و تیم‌های امدادی در محل اعلامی و بررسی‌های به عمل آمده مشخص شد جوانی ۲۰ ساله که برای شنا به داخل رودخانه رفته بود به دلیل عدم تسلط و مهارت کافی در شنا، غرق شده است.

فرمانده انتظامی شهرستان تالش افزود: با تلاش گروه‌های امدادی، جسد این فرد از آب خارج و به سردخانه منتقل شد.

این مقام انتظامی در پایان از شهروندان و مسافران درخواست کرد، ضمن تسلط و داشتن مهارت کافی در شنا، اصول ایمنی در زمان شنا را رعایت و در طرح‌های مجاز تعیین شده اقدام به شنا کنند تا شاهد حوادث دلخراش نباشیم.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت