صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

اتفاق عجیب؛ بازیکنی که گاریدو می‌خواهد و باشگاه نمی‌خواهد

سینا اسدبیگی از بی‌مهری مدیران پرسپولیس ناراحت است. هافبک سرخپوشان پایتخت معتقد است که باشگاه برخلاف نظر سرمربی، اصرار به جدایی او دارد.
کد خبر: ۱۲۵۸۴۱۵
| |
5846 بازدید

اتفاق عجیب؛ بازیکنی که گاریدو می‌خواهد و باشگاه نمی‌خواهد

به گزارش تابناک ورزشی به نقل از طرفداری، سینا اسدبیگی امروز با حسین بادامکی جلسه‌ای در باشگاه پرسپولیس داشت.

هافبک پرسپولیس که در بازی‌های پرسپولیس در فصل جدید به صورت فیکس حضور داشت، از چندی پیش در لیست فروش این تیم قرار گرفته است. او امروز به ساختمان باشگاه پرسپولیس رفت و با حسین بادامکی دیدار کرد. او پس از این جلسه در مقابل خبرنگاران قرار گرفت و گفت: امروز اتفاق خاصی رخ نداد اما به زودی صحبت‌هایی انجام خواهم داد.

وی افزود: در تمرینات پرسپولیس حضور داشتم اما تصویر حضورم را منتشر نکردند. آقای گاریدو به من اعتقاد دارد اما باشگاه اصرار به جدایی داشت. دو روز به پایان نقل و انتقالات مانده و به زودی در این باره صحبت خواهم کرد.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات