میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

اقدام غیرمنتظره باشگاه استقلال به خاطر مهاجم جنجالی

باشگاه استقلال در اقدامی غیرمنتظره، قرارداد تمامی اعضای کادر تدارکات و ماساژورها را فسخ کرد تا فضای مالی لازم برای ثبت قرارداد مهرداد محمدی را فراهم کند.
کد خبر: ۱۲۵۸۲۹۲
| |
5011 بازدید
اقدام غیرمنتظره باشگاه استقلال به خاطر مهاجم جنجالی


به گزارش  تابناک، باشگاه در اقدامی غیرمنتظره و بحث‌برانگیز، تصمیم به فسخ قرارداد تمامی اعضای کادر تدارکات، ماساژورها و دیگر اعضای پشتیبانی خود گرفت. این اقدام به منظور تأمین فضای مالی مورد نیاز برای ثبت قرارداد مهرداد محمدی، مهاجم جدید تیم، انجام شد.

این تصمیم، واکنش‌های متفاوتی از سوی هواداران و کارشناسان فوتبال به همراه داشته است، زیرا فسخ قرارداد این اعضا می‌تواند بر روی عملکرد تیم و همچنین روابط داخلی باشگاه تأثیر بگذارد.

گزارش‌ها حاکی از آن است که این تغییرات ناگهانی برای تطابق با محدودیت‌های مالی و مقررات فدراسیون فوتبال صورت گرفته است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات