ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

گفت‌وگوهای مشترک سیاسی بین ایران و بحرین

«عبدالطیف رشید الزیانی»، وزیر امور خارجه بحرین در تماس تلفنی با سید عباس عراقچی، انتخاب وی به عنوان وزیر امور خارجه کشورمان را تبریک گفت و برای عراقچی آرزوی موفقیت کرد.
کد خبر: ۱۲۵۷۸۶۹
| |
2774 بازدید
گفت‌وگوهای مشترک سیاسی بین ایران و بحرین

به گزارش «تابناک» به نقل از وزارت امور خارجه، وزیر امور خارجه بحرین با اشاره به اهمیت روابط دوجانبه با ایران، اظهار امیدواری کرد گفتگوهای مشترک سیاسی بین تهران و  منامه در دوره جدید ارتقا یابد.

عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران نیز با تشکر از تماس و تبریک همتای بحرینی و نیز مشارکت وی در مراسم تحلیف رئیس جمهور کشورمان، توسعه روابط با همسایگان در چارچوب سیاست همسایگی را از اولویت‌های مهم دولت جمهوری اسلامی ایران توصیف کرد.

براساس این گزارش در این گفت‌وگوی تلفنی ، طرفین بر استمرار گفتگوها و تبادل نظر در چارچوب توافقات بعمل آمده تاکید کردند.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟