تلویزیون آذربایجان: تبریز، ارومیه، اردبیل و زنجان آزاد خواهند شد!
ویدیویی در فضای مجازی وایرال شده است که ادعا میشود متعلق به تلویزیون رسمی باکو است : «ما امروز بدون ترس میگوییم که تبریز خاک آذربایجان است. این ادعای ارضی نیست، بلکه صرفاً یک حقیقت تاریخی است. هم تبریز، هم اردبیل، هم ارومیه، هم خوی، هم زنجان خاک تاریخی آذربایجان است و هر زمان که باشد تبریز و دیگر شهرهای خاک قدیم ما در ایران آزاد خواهند شد!» بر اساس بررسیهای تابناک این ویدیو دستکم متعلق به یک سال پیش است و دوباره وایرال شده است. این ویدیو عجیب را با زیرنویس فارسی میبینید.
اگر عاقلانه فکر میکردیم میدونستیم که علی اف از نتانیاهو خطرناک تر هست چون ما با جمهوری خودمختار باکو مرز مشترک داریم.ماهیانه چند ده هواپیما باری برای علی اف سلاح های روز دنیا ارسال میکنه. علی اف مثل یک بمب ساعتی هست که از جانب روسیه و امریکا و غرب حمایت میشه و به شدت برای ایران خطرناک هست.
ایران باید با آذربایجان رفتار متقابل داشته باشد . اخیرا تصمیم گرفته اند با کمک روسیه رابطه زمینی ایران با ارمنستان را قطع کنند . حتا به قیمت جنگ باید جلو این غلط های آذربایجان گرفته شود .
بین مشکلات داخلی اسراییل و اینگونه موضوعات ارتباط مستقیم وجود دارد . در حقیقت اسرایلیها برای کاهش فشار بر خود نیازدارند که ایران را با همسایگان درگیر کنند . برای مهار فشارهای موجود در قفقاز باید فشار را در جنوب لبنان افزایش داد .
منطقا باید طرف بزرگتر طرف کوچکتر را آزاد کند . جنوب ارس از همه جهات اقتصادی ، فرهنگی و نظامی و تاریخی یک سر و گردن از شمال ارس بالاتر است . فنجون خودش رو فیل فرض کرده .