صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

انهدام یک پهپاد و قایق یمنی توسط ارتش آمریکا

فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) ادعا کرد که یک قایق بدون سرنشین و یک پهپاد یمنی را طی ساعات گذشته رهگیری و منهدم کرده است.
کد خبر: ۱۲۵۶۹۹۴
| |
2729 بازدید

انهدام یک پهپاد و قایق یمنی توسط ارتش آمریکا

به گزارش تابناک به نقل از مهر، آمریکا در ادعایی از هدف قرار دادن یک پهپاد و قایق بدون سرنشین نیروهای مسلح یمن خبر داد.

پایگاه خبری الجزیره بامداد یکشنبه گزارش داد که فرماندهی مرکزی نیروهای آمریکا در خاورمیانه موسوم به سنتکام از حمله به مناطق تحت کنترل جنبش انصارالله در یمن خبر داده و اعلام کرد طی ساعات گذشته یک هواپیمای بدون سرنشین (پهپاد) این جنبش و یک قایق شهپادی یمن را رهگیری و منهدم شد.

مقامات رسمی یمن هنوز واکنشی به این ادعا نشان نداده‌اند.

بیانیه سنتکام در حالی منتشر می‌شود که ساعاتی قبل «یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن اعلام کرد که ارتش یمن یک کشتی را در خلیج عدن به دلیل نقض قوانین ممنوعیت ورود به بنادر فلسطین اشغالی از سوی شرکت مالک آن، هدف قرار داده است.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات