میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

انتقاد یک مقام فرهنگی استان تهران از دولتمردان

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران با انتشار یک ویراست به عدم حضور مسئولان در مراسم ادای احترام به مزار شهیدان رجائی و باهنر انتقاد کرد.
کد خبر: ۱۲۵۶۷۶۱
| |
9514 بازدید
|
۱
انتقاد یک مقام فرهنگی استان تهران از دولتمردان

به گزارش «تابناک»، حجت الاسلام سید محسن محمودی شامگاه جمعه با انتشار یک ویراست به عدم حضور مسئولان در مراسم ادای احترام به مزار شهیدان رجایی و باهنر انتقاد کرد.

وی در صفحه خود در فضای مجازی نوشت: «ادای احترام و نثار گل بر مزار شهدای هشتم شهریور شهیدان رجایی و باهنر در بهشت زهرا (س)

برخی حاضران برای عرض حاجت سراغ از مسئولان می‌گرفتند!

ای کاش در کنار مردم می‌بودند!

همانگونه که رجایی، باهنر و رئیسی کنار مردم و غمخوارشان بودند!»

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۴۰ - ۱۴۰۳/۰۶/۱۱
وقت نمیکنند خواسته زنده ها رو انجام بدن دوماه که سرگرم مقدمات برای شروع کار بود . حالا هم که تازه شروع شده بروند برای قدر دانی از زحمات گذشگان .این کارهامال ما بیکارها هست که چشم انتظار نشسته ایم بلکه گره از ی مشکل کشور گشوده شود . برویم که سرمان هم گرم شود .همه کارهارا که همه باهم انجام نمیدهند . هرکسی گوشه ای از کار رو باید بگیرید استاد .
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات