ماجرای پست اینستاگرامی صابر ابر به روایت وکیل او

«هر اتفاقی برایم بیفتد توسط «ب.ب» انجام شده است»؛ این بخشی از یادداشت «صابر ابر»، بازیگر سرشناس سینمای ایران است که روز جمعه دوم شهریور ماه جاری در صفحه اینستاگرام خود منتشر کرده است.
کد خبر: ۱۲۵۵۹۵۶
| |
4212 بازدید
ماجرای پست اینستاگرامی صابر ابر  به روایت وکیل او

به گزارش تابناک به نقل از اعتماد آنلاین، مرتضی کلهری، وکیل صابر ابر درباره ماجرای پست این بازیگر می‌گوید:مزاحمت‌ها از جایی شروع می‌شود که آقای ابر ، ملکی در خیابان میرزای‌شیرازی تهران برای راه‌اندازی یک کافه از این فرد اجاره می‌کند.

وقتی بازسازی شروع شد، متوجه شدیم این فرد به شهرداری و سایر ادارات مراجعه و اعلام کرده که شریک آقای ابر است. این فرد سعی کرد با اذیت و آزار برای آقای ابر و همکاران‌شان با تهیه اسکرین‌شات و عکس از صفحات مجازی آقای ابر و ارسال آنها به پلیس فتا از ایشان به عنوان برپایی مراکز فساد شکایت کند. یک شب در حالی که آقای ابر در خیابان میرزای‌شیرازی در کنار ماشین‌شان به انتظار دوستی ایستاده بود ناگهان به ایشان حمله و با ضربات دسته‌ چاقو، صورت و گیجگاه آقای ابر را مضروب کرد. حتی این شخص مامور کلانتری را هم مدام تحریک به تیراندازی و استفاده از اسپری فلفل کرده است؛ حتی مامور را تهدید کرده که  از او هم شکایت خواهد کرد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت