صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بازداشت ۱۴ تروریست داعشی در ۴ استان

وزارت اطلاعات با صدور بیانیه‌ای از بازداشت ۱۴ تروریست داعشی در استان‌های تهران، البرز، فارس و خوزستان با همکاری جامعه اطلاعاتی کشور خبر داد.
کد خبر: ۱۲۵۵۳۸۲
| |
3336 بازدید

بازداشت ۱۴ تروریست داعشی در ۴ استان

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، وزارت اطلاعات روز جمعه در بیانیه‌ای از بازداشت ۱۴ تروریستی داعشی خبر داد. در متن بیانیه این وزارتخانه آمده است:

به استحضار ملت شریف ایران می‌رساند طی سلسله عملیات‌های انجام شده توسط ادارات کل اطلاعات استان‌های تهران، البرز، فارس و خوزستان با همکاری جامعه اطلاعاتی کشور، تعداد ۱۴ نفر از عناصر هدایت‌شده از سوی گروهک آمریکایی - صهیونیستی موسوم به «داعش خراسان» شناسایی و با دستور مرجع محترم قضایی بازداشت شدند. متهمین مورد اشاره در چند روز اخیر با هدف انجام عملیات‌های تروریستی و به‌صورت غیرقانونی وارد کشور شده بودند.

از این تعداد ۷ عنصر داعشی در استان فارس و ۷ تروریست دیگر در استان‌های تهران، البرز و خوزستان دستگیر شدند.

نتایج حاصل از تحقیقات و بازجویی‌ها متعاقباً منتشر خواهد شد.

در آستانه اربعین حسینی از عزاداران حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و نیز از متولیان محترم و دست‌اندرکاران مساجد، تکایا، مواکب و هیآت تقاضا دارد با حفظ هوشیاری کامل، هرگونه موارد و تحرکات مشکوک را سریعاً به ستاد خبری وزارت اطلاعات به شماره ۱۱۳ گزارش دهند.

 

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟