۲ رزمنده حزب‌الله به شهادت رسیدند

حزب‌الله لبنان امروز (دوشنبه) از شهادت ۲ رزمنده خود در حملات تجاوزکارانه ارتش رژیم صهیونیستی به جنوب این کشور خبر داد.
کد خبر: ۱۲۵۴۶۵۶
| |
2867 بازدید
۲ رزمنده حزب‌الله به شهادت رسیدند

 

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا رسانه جنگ حزب‌الله لبنان در بیانیه‌ای در این باره اعلام کرد: مقاومت اسلامی لبنان با نهایت افتخار و سربلندی شهادت مجاهد «عباس بدیع ملحم» معروف به «جهاد» اهل شهرک «مجدل سلم» را اعلام می‌کند.

حزب‌الله در بیانیه دیگری اعلام کرد که «محمد علی حسن قدوح» معروف به «امیر» در راه قدس به شهادت رسیده است.

صبح امروز وزارت بهداشت لبنان اعلام کرده بود که در پی حمله رژیم صهیونیستی به شهرک «حولا» واقع در جنوب لبنان ۲ تن شهید شدند.

این حمله درحالی انجام شد که حزب‌الله صبح امروز حملات پهپادی، موشکی و خمپاره‌ای شدیدی به اراضی اشغالی انجام داد و طی آن چند پایگاه و شهرک صهیونیست‌نشین را هدف قرار داد.

نوار مرزی لبنان و شمال سرزمین‌های اشغالی فلسطین طی ۱۰ ماه گذشته شاهد تشدید تنش بوده است. این درگیری‌ها در پی حملات رژیم صهیونیستی به غیرنظامیان در خاک لبنان و در مقابل حملات موشکی و پهپادی شدید حزب‌الله به مواضع و پایگاه‌های ارتش رژیم صهیونیستی تشدید شد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
مرجع جواهرات
الی گشت