میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

اپل به اجبار سیاست‌های خود را تغییر می‌دهد

اپل به اجبار با فشارهای اتحادیه اروپا باید سیاست‌های خود را تغییر دهد.
کد خبر: ۱۲۵۳۱۱۷
| |
3393 بازدید
اپل به اجبار سیاست‌های خود را تغییر می‌دهد


به گزارش تابناک به نقل از برنا؛ کمیسیون اتحادیه اروپا اعلام کرد تحت اکثر شروط تجاری، اپل فقط اجازه هدایت به «لینک خروجی» را می‌دهد؛ یعنی توسعه‌دهندگان می‌توانند لینکی در اپلیکیشن خود بگنجانند که مشتریان را به وبسایتی هدایت می‌کند که می‌توانند در آنجا قرارداد خود را نهایی کنند.

توسعه‌دهندگان در حال حاضر می‌توانند محصولاتشان را نه تنها در وبسایت‌شان بلکه در هر جایی از جمله اپ هم ترویج و با مشتریان ارتباط برقرار کنند.

البته اپل ۲ کارمزد جدید برای توسعه‌دهندگان اضافه کرده که یکی از آن‌ها ۵ درصد هزینه اکتساب برای کاربران جدید و دیگری ۱۰ درصد هزینه خدمات برای هرگونه فروشی است که کاربران اپلیکیشن در هر پلتفرمی در بازه ۱۲ ماهه نصب اپلیکیشن انجام می‌دهند.

در حال حاضر اپل ۳ نوع کارمزد دریافت می‌کند که یکی از آن‌ها کارمزد فناوری است که از کم‌تر از یک درصد اپلیکیشن‌ها دریافت می‌شود. یک کمیسیون کاهش یافته برای تمام کالا‌ها و سرویس‌هایی اعمال می‌شود که از طریق اپ استور فروخته می‌شوند و همچنین یک کارمزد انتخابی برای پرداخت‌ها و سرویس‌های تجاری اعمال می‌شود.

۲ کارمزد جدید جایگزین کمیسیون کاهش یافته برای تمام کالا‌ها و خدمات فروخته شده در اپ استور می‌شوند.

کمیسیون اتحادیه اروپا قبلا از کارمزد‌هایی که اپل از توسعه دهندگان دریافت می‌کرد، انتقاد کرده بود.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات