
به گزارش تابناک ورزشی، فینال مسابقات پرش با نیزه بازیهای المپیک تابستانی ۲۰۲۴ پاریس، دوشنبه شب در ورزشگاه استادو فرانس برگزار شد و آرماند دوپلانتیس با پرش ۶.۲۵ متر مدال طلای این رشته را کسب کرد.
پیش از این رکورد المپیک ۶.۰۳ متر بود، در حالی که رکورد جهانی ۶.۲۴ متر و در اختیار دوپلانتیس سوئدی بود. او پس از قطعی شدن مدال طلا با پرش ۶ متری، ابتدا با پرش ۶.۱۰ متری به رکورد المپیک یورش برد تا آن را به نام خود ثبت کند و سپس با پرش ۶.۲۵ متری رکورد جهانی خودش را جابهجا کرد.
این پرنده سوئدی که دو بار در پرش ۶.۲۵ متری ناکام بود، در سومین پرش خود موفق به شکستن این رکورد شد و حالا به تنهایی رکورددار جهان و المپیک در رشته پرش با نیزه است.




 تیم تنیس زنان ایتالیا شامل سارا ایرانی و جزمین پائولینی با پیروزی ۲-۱ در فینال مقابل میرا آندرییوا و دیانا اشناید تنیسورهای روسی که از بخش ورزشکاران بی طرف در این مسابقات شرکت کرده بودند، قهرمان تنیس دوبل در بخش زنان المپیک شدند.
 							         		            تیم تنیس زنان ایتالیا شامل سارا ایرانی و جزمین پائولینی با پیروزی ۲-۱ در فینال مقابل میرا آندرییوا و دیانا اشناید تنیسورهای روسی که از بخش ورزشکاران بی طرف در این مسابقات شرکت کرده بودند، قهرمان تنیس دوبل در بخش زنان المپیک شدند.         		                     		         جاتون خالی از بس حرکت آهسته و تصویر تکراری از شبکه ورزش دیدیم حالمون بد شد
 							         		            جاتون خالی از بس حرکت آهسته و تصویر تکراری از شبکه ورزش دیدیم حالمون بد شد         		                     		         |
         		                            |         		                             آره به خدا نفهمیدیم چی شد اصلا
 									         		                    آره به خدا نفهمیدیم چی شد اصلا         				                     		                 جای ما در المپیک نیست با این تفکراتی که داریم
 							         		            جای ما در المپیک نیست با این تفکراتی که داریم