میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

وضعیت تردد در محورهای شمالی

رئیس پلیس راه مازندران گفت: هم‌اکنون تردد در تمامی محورهای مواصلاتی استان پرحجم و ترافیک سنگین و نیمه‌سنگین گزارش می‌شود.
کد خبر: ۱۲۵۱۴۲۲
| |
3147 بازدید
وضعیت تردد در محورهای شمالی

به گزارش تابناک، سرهنگ یدالله جهان‌تاب در گفت‌وگو با تسنیم با اشاره به وضعیت راه‌های مواصلاتی استان اظهار داشت: هم‌اکنون شاهد حجم تردد نیمه‌سنگین در محور کندوان از سمت مرزن‌آباد به سمت تهران هستیم.

وی افزود: با توجه به تداوم این حجم تردد از ساعت 17 با اجرای اعمال محدودیت‌های ترافیکی این محور یک‌طرفه می‌شود. تردد در محور هراز نیز از هر دو طرف پرحجم بوده و در نقاط پلیس‌راه لاریجان، لاسم، شنگلده و اسک مقطعی با ترافیک سنگین و توقف موقت از آمل به تهران را مواجه هستیم.

رئیس پلیس راه مازندران ادامه داد: در محور سوادکوه نیز در نقاط شیرگاه، زیراب و پل سفید به طور مقطعی ترافیک پرحجم مشاهده می‌شود. 

وی از عادی بودن تردد در محور کیاسر خبر داد و گفت: با توجه به بارش‌های پراکنده باران در برخی مناطق کوهستانی محورهای مواصلاتی رانندگان جانب احتیاط و نکات ایمنی راهنمایی و رانندگی را حتما رعایت کنند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات