صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

بررسي سوال سه نماينده از وزير نيرو

کد خبر: ۱۲۵۰۷۹
| |
1713 بازدید
سخنگوي كميسيون عمران « بررسي راهكارهايي براي توسعه حمل و نقل ريلي»، « پيگيري وضعيت كاردان‌هاي فني ساختمان » و « حضور وزير نيرو براي پاسخگويي به سوالات برخي از نمايندگان» را از جمله موارد مورد بررسي جلسه روز گذشته (سه‌شنبه) اين كميسيون برشمرد.

به گزارش ایسنا، محمدرضا حسين‌نژاد،با اشاره به حضور مديرعامل راه‌آهن كشور و انجمن مهندسي حمل و نقل ريلي ايران براي بررسي راهكارهايي براي توسعه حمل و نقل ريلي گفت: در اين جلسه اعضاي انجمن مهندسي حمل و نقل ريلي ايران بر تدوين قانون جامع حمل و نقل ريلي و تعيين معيارهايي نظارتي تاكيد داشتند.

وي گفت:‌ اين اعضا به اين نكته نيز اشاره كردند كه بايستي پيشرفت راه‌آهن كمي باشد تا كنترل لازم در اين رابطه انجام شود.

وي افزود: از جمله پيشنهادات اعضاي انجمن مهندسي حمل و نقل ريلي براي توسعه حمل و نقل، كمي بودن معيارهاي راه‌آهن در برنامه پنجم بود تا بر اين اساس بتوان پيشرفت‌ها را با اين معيار سنجيد.

نماينده مردم شيروان در خانه ملت خاطر نشان كرد: همچنين در اين رابطه مديرعامل راه‌آهن كشور با تائيد سخن اعضاي اين انجمن، تاكيد كرد كه مجلس بايستي در هنگام تصويب بودجه به صورت شفاف درصد مربوط به راه‌آهن را معين كرده و اين موضوع را به صورت كلي در بودجه لحاظ نكند. در اين رابطه نيز كميسيون تاكيد كرد كه در آينده برنامه‌هاي مدون‌تري در مورد حمل و نقل ريلي از سوي دولت مطرح شود.

حسين‌نژاد در ادامه با اشاره به حضور رييس كانون كاردان‌هاي فني ساختمان در جلسه كميسيون گفت: تقاضاي اين كانون، تصويب آيين نامه مربوط به كاردان‌ها توسط دولت و شفاف‌تر شدن وضعيت‌شان بود و به طور كلي تاكيد كردند كه بايد نقش كاردان‌ها پررنگ‌تر شود.

وي افزود: در اين رابطه كميسيون عمران قول پيگيري‌هاي لازم را داد و معاون وزير مسكن نيز پاسخ‌هاي لازم را ارائه كرد و در نهايت مقرر گرديد كه اين موضوع با تعامل پيش رود.

وي همچنين به حضور وزير نيرو براي پاسخ به سوالات برخي از نمايندگان اشاره و اظهار كرد: مطورزاده نماينده خرمشهر در مورد وضعيت بد فاضلاب خرمشهر سوالي را مطرح كرد و از وزير درخواست بازديد از اين منطقه را داشت كه وزير نيرو تاكيد داشت كه قرار است از محل فروش اوراق مشاركت وضعيت فاضلاب‌ها درست شود اما در نهايت اين نماينده از پاسخ وزير قانع نشد.

سخنگوي كميسون عمران مجلس شوراي اسلامي ادامه داد: ميرخليلي نماينده ميناب نيز از وزير نيرو در مورد وضعيت بد آب شرب در حوزه انتخابيه‌اش گله‌ و سوال‌هايي را مطرح كرد و او نيز از توضيحات وزير قانع نشد.

حسين‌نژاد در پايان گفت: همچنين دلق‌پوش نماينده آستارا نيز از وزير در مورد دليل اعطاي مجوز غيرقانوني براي آب معدني به برخي از كارخانه‌ها را پرسيد كه باعث شده 13 روستا در حوزه انتخابيه‌اش در بي‌آبي باشند كه عليرغم توضيحات وزير نيرو اين نماينده نيز از اين توضيحات قانع نشد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...