میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

اردوغان خواهان عذرخواهی محمود عباس شد

رئیس‌جمهور ترکیه گفت که رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین دعوت آنکارا برای سخنرانی درباره جنگ غزه را نپذیرفته و باید عذرخواهی کند.
کد خبر: ۱۲۵۰۴۴۳
| |
5679 بازدید
اردوغان خواهان عذرخواهی محمود عباس شد

به گزارش تابناک به نقل از فارس، «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه این اظهارات را شامگاه شنبه در نشست با سازمان‌های غیردولتی و نمایندگان بخش‌های مختلف ترکیه بیان کرده است.

براساس گزارش اداره ارتباطات ریاست جمهوری ترکیه، اردوغان در این نشست گفت: «برخی از احزاب سیاسی ترکیه می‌گویند که دولت باید از رئیس‌ [تشکیلات خودگردان] فلسطین برای سفر به ترکیه دعوت کند و بگذارد او در پارلمان سخنرانی کند. چه کسی گفته است که ما او را دعوت نکرده‌ایم؟!»

رئیس‌جمهور ترکیه ادامه داد: «برای آقای عباس متأسفیم که به‌رغم دعوت ما، نیامد. او باید اولا عذرخواهی کند. ما او را دعوت کردیم و نیامد.»او همچنین اضافه کرد: «ما منتظر هستیم. بگذارید ببینیم می‌تواند بیاید یا خیر.»

ساعاتی بعد از این سخنرانی اردوغان، «فائد مصطفی» سفیر تشکیلات خودگردان فلسطین در آنکارا گفت که محمود عباس دعوت سفر به ترکیه و دیدار با اردوغان را اجابت خواهد کرد.

خبرگزاری تشکیلات خودگردان (وفا)، امروز (یکشنبه)، به نقل از فائد مصطفی نوشت که تماس‌ها با طرف ترکیه‌ای به منظور تعیین زمانی مناسب برای سفر محمود عباس به ترکیه جریان دارد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات