میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

فرماندهان عالی نظامی با مخبر دیدار کردند

فرماندهان عالی نیروهای مسلح کشور با سرپرست ریاست جمهوری دیدار کردند.
کد خبر: ۱۲۴۸۹۸۷
| |
16264 بازدید
فرماندهان عالی نظامی با مخبر دیدار کردند

 

به گزارش تابناک، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، فرمانده کل ارتش، فرمانده کل سپاه پاسداران، فرمانده کل انتظامی و وزیر دفاع پیش از ظهر امروز شنبه با حضور در دفتر محمد مخبر، با گرامیداشت یاد شهید سید ابراهیم رئیسی از خدمات شهید جمهور در دوران تصدی ریاست جمهوری قدردانی کردند.

فرماندهان عالی نیروهای نظامی و انتظامی کشور در این دیدار با قدردانی از تدابیر رئیس جمهور فقید برای ایجاد هماهنگی مطلوب میان بخش‌های کشوری و لشکری در راستای تقویت بنیه و توانمندی‌های دفاعی کشور تصریح کردند: شهید رئیسی با وجود آنکه تجربه مستقیم فعالیت در نیروهای مسلح را نداشت، اما در مدت کوتاهی پس از تصدی سمت ریاست جمهوری توانست اشراف بسیار بالایی نسبت به مسائل نظامی و دفاعی کشور پیدا کند و در جلسات مربوط به مسائل امنیتی و دفاعی کشور از جمله در جلسه شورای‌عالی امنیت ملی ایده‌های راهگشا و بسیار مفیدی ارائه می‌کرد.

فرماندهان عالی نیروهای مسلح کشور همچنین از تلاش‌های مؤثر دکتر محمد مخبر برای مدیریت اوضاع کشور و به خصوص برگزاری موفق انتخابات دوره چهاردهم ریاست جمهوری در فرصت کوتاه ۵۰ روزه، در روزهای سخت پس از شهادت دکتر رئیسی نیز قدردانی کردند.

 

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات