ستاره فرانسوی رسماً از یوونتوس جدا شد

هافبک فرانسوی راه‌راه‌پوشان تورین مسیرش را از این تیم جدا کرد.
کد خبر: ۱۲۴۸۶۹۶
| |
3674 بازدید
ستاره فرانسوی رسماً از یوونتوس جدا شد


به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، باشگاه یوونتوس بعدازظهر امروز (پنجشنبه) به طور رسمی اعلام کرد آدرین رابیو با پایان یافتن قراردادش به عنوان بازیکن آزاد از این تیم جدا شد. این هافبک فرانسوی در حالی مسیرش را از راه‌راه‌پوشان تورین جدا کرد که برای تمدید قرادادش با این باشگاه ایتالیایی به توافق نرسید.

هافبک پیشین تیم‌های پاری‌سن‌ژرمن و تولوز که گفته می‌شود مورد توجه دو باشگاه منچستریونایتد و لیورپول قرار دارد، در سال 2019 به یوونتوس پیوست و در این مدت در 212 بازی برای بیانکونری به میدان رفت و ضمن به ثمر رساندن 22 گل، 15 پاس‌گل هم برای هم‌تیمی‌هایش ساخت.

 

رابیوی 29 ساله با یوونتوس یک قهرمانی در سری A ایتالیا، دو قهرمانی در جام حذفی ایتالیا و یک قهرمانی در سوپرجام ایتالیا را تجربه کرد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت