توضیح دانشگاه الزهرا درباره قطع همکاری با «زهرا موسوی»

دانشگاه الزهرا در خصوص قطع همکاری با «زهرا موسوی خامنه» از اعضای هیات علمی این دانشگاه توضیحاتی ارائه داد.
کد خبر: ۱۲۴۸۵۷۲
| |
8523 بازدید
توضیح دانشگاه الزهرا درباره قطع همکاری با «زهرا موسوی»

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، دانشگاه الزهرا در قالب اطلاعیه‌ای اعلام کرد: پیرو انتشار برخی مطالب در فضای مجازی از سوی خانم زهرا موسوی خامنه عضو هیات علمی سابق دانشگاه الزهرا(س) به اطلاع می‌رساند که فرآیند بررسی صلاحیت ایشان در تبدیل وضعیت استخدامی به رسمی قطعی از سنوات پیش در دستور کار بوده و نهایتا مخالفت با تبدیل وضعیت نامبرده در مهرماه ۱۳۹۹ در دولت دوازدهم به دانشگاه اعلام شده است.

در ادامه این اطلاعیه آمده است: با توجه به لزوم اجرای حکم قانونی مذکور، قطع همکاری ایشان ابلاغ گردید. این فرآیند ارتباطی با رای انضباطی منتشره نداشته است. چنانچه انتشار اخبار کذب از سوی نامبرده ادامه یابد این دانشگاه حق اقدام قانونی و انتشار اطلاعات مربوط به تخلفات و ابهامات استخدامی، آموزشی و پژوهشی ایشان را برای خود محفوظ می‌داند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت