صفحه خبر لوگوبالا تابناک
میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

آخرین وضعیت مجروحان حمله تروریستی در راسک

ساعاتی قبل مجروحان حادثه حمله به ماموران و مجریان برگزاری انتخابات یکی از شعب رأی در جکیگور از توابع شهرستان راسک استان سیستان و بلوچستان از طریق امداد هوایی پلیس به زاهدان منتقل و در مرکز درمانی مجهز تحت مداوا قرار گرفتند و دوره درمان خود را سپری خواهند کرد.
کد خبر: ۱۲۴۵۲۸۳
| |
3054 بازدید
آخرین وضعیت مجروحان حمله تروریستی در راسک

به گزارش «تابناک» به نقل از تسنیم، سرباز وظیفه انتظامی فرهاد جلیل و گروهبانیکم مرزبانی ابراهیم مرمزی بامداد امروز شنبه در پی حمله اشرار مسلح به خودروی حامل صندوق اخذ رای در منطقه جکیگور این استان به شهادت رسیدند.

افراد مسلح ناجوانمردانه جهت ربودن صندوق آرای منطقه جکیگور به خودروی عوامل اجرایی و انتظامی صندوق أخذ رای از چند جهت تیراندازی کردند.

با رشادت ماموران انتظامی محافظ، صندوق ارای مردم حفاظت، ولی تعداد پنج نفر از عوامل اجرایی و انتظامی مجروح و به مرکز درمانی منتقل که متاسفانه ۲ نفر به نام سرباز وظیفه انتظامی فرهاد جلیل و گروهبانیکم مرزبانی ابراهیم مرمزی به شهادت رسیدند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# حمله آمریکا به ونزوئلا # نیکلاس مادورو # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات