ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

ترکیه از فهرست خاکستری FATF خارج شد

در نشست امروز جمعه گروه ویژه اقدام مالی پول‌شویی (اف‌ای تی اف) که در سنگاپور برگزار شد، تصمیم بر این شد که ترکیه از لیست قهوه‌ای خارج شود. ترکیه در سال ۲۰۲۱ به دلیل کوتاهی در مبارزه با پولشویی و همچنین تامین مالی تروریسم در لیست خاکستری قرار گرفته بود.
کد خبر: ۱۲۴۵۱۰۱
| |
2636 بازدید
ترکیه از فهرست خاکستری FATF خارج شد

 به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، ترکیه امروز به طور رسمی از لیست خاکستری اف ای تی اف خارج شد.
 
در نشست امروز جمعه گروه ویژه اقدام مالی پول‌شویی(اف ای تی اف) که در سنگاپور برگزار شد، تصمیم بر این شد که ترکیه از لیست قهوه ای خارج شود.
 
ترکیه در سال 2021 به دلیل کوتاهی در مبارزه با پولشویی و همچنین تامین مالی تروریسم در لیست خاکستری قرار گرفته بود.
 
آنکارا طی سالهای گذشته تلاش زیادی داشت تا از این لیست خارج شده و به روند عالی تبادلات مالی این گروه وارد شود.
 
جامائیکا نیز به همراه ترکیه از لیست خاکستری خارج شدند.
 
در حال حاضر 20 کشور در لیست خاکستری اف ای تی اف قرار دارند.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟