تعداد بازدید : 5923
کد خبر:۱۲۴۴۰۹۲
کد خبر:۱۲۴۴۰۹۲
12292 بازدید
نظرات: ۵
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۷ | ۱۴۰۳/۰۴/۰۲
22 June 2024
نبض خبر

نتیجه دردناک مزاحمت راننده دنا برای کامیون در جاده

مزاحمت برای خودروی سنگین در جاده یکی از خطرناک‌ترین رفتارها در جاده‌هاست. در همین راستا تصاویری از لحظه ایجاد مزاحمت خودروی دنا برای کامیون و تصادف این خودرو سنگین که با دوربین روی خودرو سنگین ضبط شده را می‌بینید.
گزارش خطا
نظرات شما
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۹
غیر قابل انتشار: ۰
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۹
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۳ تير ۱۴۰۳ - ۰۰:۱۵
مزاحمت راننده دنا ؟!

والا این چیزی که مشخصه ظاهرا راننده کامیون معلوم نیست چکار کرده که دنا اومده دنبالش و تازه راننده کامیون عمدا میزنه به پشت دنا و بعد برمیگرده میگه چی میگی چته !!!!!!!
پاسخ
ناشناس
Qatar
۰۳ تير ۱۴۰۳ - ۰۰:۴۲
راننده کامیون سرش آهنگ گرم بود فاصله ی مجاز را رعایت نکرد و تقصیر هر دوست.
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۳ تير ۱۴۰۳ - ۰۰:۵۴
کامل معلومه که راننده دنا تنش میخاره و عمدٱ جلوی کامیون ترمز زد. حالا خداوکیلی این فیلم رو نشون نده، پلیس بیاد هم کامیون رو مقصر می‌دونه که فاصله مجاز رو رعایت نکرده. البته که راننده دنا هم به دروغ و قسم و آیه متوسل خواهد شد، که آره کامیون با سرعت اومد زد به ماشین من. متاسفانه این مسأله خیلی زیاد تو جاده ها و خیابانهای کشور رخ میده و متاسفانه همان کسانی که مثل این راننده دنا باعث تصادف میشن، با دروغ و ریاکاری و تغییر رنگ جلوی پلیس خودشون رو بیگناه جلوه میدن. الحمدلله به لطف تکنولوژی خیلی از اینطور بیماران روانی دستشون رو میشه و البته که پلیس باید با اینطور افراد با قاطعیت تمام برخورد کنه، ابطال گواهینامه برای همیشه و مجازات‌هایی مثل زندان حداقل هوایی هست که باید برای این اشخاص خاطی اعمال کرد تا هرگز کسی جرأت انجام چنین اعمال مجرمانه ای رو نکنه.چرا که بسیاری از تصادفات منجر به فوت مردم نتیجه اعمال همین افراد ضد اجتماع هست. امیدواریم پلیس درمورد این حادثه،عادلانه عمل کرده و راننده کامیون رو مقصر ندانسته و راننده خاطی دنا رو شدیداً مجازات کرده باشند.
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۳ تير ۱۴۰۳ - ۰۳:۵۷
حقش بود . خیلی ها دنبال این روش هستند و فکر می کنند طرف می ترسه و نمی زنه
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۳ تير ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۷
احتمالا کامیونی بد رانندگی می کرده و دنا می خواسته ادبش کنه ولی خودش هم ادب شد
پاسخ
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.