توییت خبرنگار ایتالیایی در مورد ماتزاری و پرسپولیس

توییت لوکا سیلی، خبرنگار ایتالیایی توجهات زیادی را در فضای مجازی به خود جلب کرده است.
کد خبر: ۱۲۴۳۶۸۴
| |
3292 بازدید

توییت خبرنگار ایتالیایی در مورد ماتزاری و پرسپولیس


به گزارش تابناک به نقل از "ورزش سه"، از شب گذشته با توییت جیانلوکا دی مارزیو، خبرنگار مشهور ایتالیایی، رسانه‌های این کشور از سرمربیگری والتر ماتزاری در پرسپولیس خبر می‌دهند‌.

حالا توییت لوکا سیلی، دیگر خبرنگار مشهور ایتالیایی، در این خصوص مورد توجه کاربران ایرانی قرار گرفته است.

سیلی نوشت: "بنابراین والتر ماتزاری در 62 سالگی تصمیم گرفت به ایران برود و مربی پرسپولیس شود. انتخاب شجاعانه اما جذاب. آنها در استادیوم 90000 نفری آزادی بازی می‌کنند و این باشگاه پرطرفدارترین باشگاه در آسیاست. دربی آنها با استقلال چیزهای زیادی برای گفتن دارد."

بنابراین خبرنگاران ایتالیایی پروسه انتخاب سرمربی پرسپولیس را تمام شده می‌دانند و باید دید این خبر چه زمانی به طور رسمی اعلام خواهد شد.

توییت خبرنگار ایتالیایی در مورد ماتزاری و پرسپولیس

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
مرجع جواهرات
الی گشت