ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

عکس متفاوت از علی لاریجانی

در این گزارش تصویری متفاوت از علی لاریجانی مشاهده می‌کنید.
کد خبر: ۱۲۴۲۲۱۷
| |
4533 بازدید

به گزارش تابناک، لاریجانی برای انتخابات ۱۴۰۰ خود را آماده کرد تا این بار ریاست در پاستور را تجربه کند؛ اما شورای نگهبان او را رد صلاحیت و زمین را برای نامزد پیروز در آن انتخابات صاف کردند، اقدامی که واکنش رهبری را نیز به دنبال داشت و از جفا و ظلم به او سخن گفتند.

با گذشت سه سال از آن رد صلاحیت، لاریجانی احتمالا با تصور اینکه شورای نگهبان نتیجه ردصلاحیت‌های گسترده در ادوار انتخابات اخیر را در رقم مشارکت دیده و دیگر چنان نمی‌کند و البته آن بیانات رهبری را نیز به یاد دارند، باز هم ثبت‌نام کرد اما همچنان از نظر شورای نگهبان فردی با این سابقه مدیریتیِ دارای صلاحیت برای ریاست‌جمهوری نیست و افراد دیگری نظیر زاکانی و قاضی‌زاده هاشمی و جلیلی دارای صلاحیت‌اند.

در این گزارش تصویری متفاوت از علی لاریجانی مشاهده می‌کنید: 

عکس متفاوت از علی لاریجانی

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار