روسیه: بالگرد میل -۸ اوکراین سرنگون شد

وزارت دفاع روسیه امروز در بیانیه‌ای از انهدام ۵ قایق بدون سرنشین و ساقط کردن یک فروند بالگرد میل-۸ اوکراین طی شبانه روز گذشته در ادامه عملیات ویژه مسکو خبر داد.
کد خبر: ۱۲۴۱۶۳۰
| |
3109 بازدید
روسیه: بالگرد میل -۸ اوکراین سرنگون شد

 

به گزارش تابناک به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، وزارت دفاع روسیه امروز شنبه در بیانیه ای در خصوص روند ادامه عملیات ویژه روسیه در اوکراین طی ۲۴ ساعت گذشته اعلام کرد: واحدهای یگان غرب مواضع سودمندتری را در اختیار گرفتند؛ ۳ ضدحمله دشمن را دفع کردند و کی یف قریب ۴۹۵ نیروی نظامی خود را در این محور از دست داد.

وزارت دفاع روسیه در این خصوص می افزاید: واحدهای یگان مرکز موقعیت تاکتیکی خود را بهبود بخشیدند. دشمن قریب ۳۴۰ پرسنل نظامی و تجهیزات نظامی خارجی خود را از دست داد.

بیانیه مذکور در ادامه اضافه می‌کند: واحدهای یگان جنوب وضعیت خود را در خط مقدم بهبود بخشیدند. کی یف بیش از ۴۰۰ نیروی خود را از دست داد. ناوگان دریای سیاه ۵ قایق بدون سرنشین نیروهای مسلح اوکراین را منهدم کرد.

این بیانیه در ادامه می‌افزاید: همچنین، سامانه های پدافند هوایی مسکو یک فروند بالگرد میل-۸ نیروی هوایی اوکراین را سرنگون کردند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت