میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

توضیحات رئیس کل گمرک درباره ممنوعیت واردات اپل

رئیس کل گمرک درباره ابهامات ممنوعیت برند اپل، گفت: آنچه در نص صریح مصوبه هئیت دولت است ممنوعیت واردات تلفن همراه هوشمند با این نشان تجاری است.
کد خبر: ۱۲۴۰۸۴۸
| |
11606 بازدید

توضیحات رئیس کل گمرک درباره ممنوعیت واردات اپل

به گزارش تابناک به نقل از میزان  - محمد رضوانی‎فر، رئیس کل گمرک درباره واردات گوشی تلفن همراه، گفت: بر اساس مصوبه اول خرداد هیئت دولت که به تازگی ابلاغ شد در ضمائم آن، در ردیف ۲۲۶، در مورد واردات گوشی تلفن اپل اتخاذ تصمیم شده و ممنوعیتی برای آن تعریف شده است و نص صریح دارد که اگر این محدودیت برداشته شود تعرفه و عوارض آن ۹۶ درصد خواهد بود.

وی افزود: بر این اساس بخشنامه‌ای تنظیم شد، ولی بر اساس ابهاماتی که به آن وارد شد گمرک استعلامی را از وزارت صمت به عمل آورده؛ آنچه که پاسخ این استعلام باشد مبنای قانونی خواهد بود، اما تا آن زمان فعلا همین روند تا روز‌های آتی ادامه می‌یابد.

رئیس کل گمرک، تاکید کرد آنچه که فعلا در نص صریح است ممنوعیت واردات تلفن همراه هوشمند با این نشان تجاری است و در صورت لغو ممنوعیت آن، سود بازرگانی آن به میزان ۹۶ درصد خواهد بود.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات