میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

ارتش اسرائیل پهپاد خودش را سرنگون کرد

ارتش رژیم صهیونیستی پنجشنبه شب اعلام کرد که امروز به اشتباه یکی از پهپادهای خود را سرنگون کرده است.
کد خبر: ۱۲۴۰۱۷۹
| |
2651 بازدید
ارتش اسرائیل پهپاد خودش را سرنگون کرد

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا از رسانه های فلسطینی، رژیم صهیونیستی به گمان این که این پهپاد متعلق به حزب الله است، آن را در مرزهای شمال فلسطین سرنگون کرده است.

سرایا القدس شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین نیز دو روز پیش (۸ خردادماه) یک کوادکوپتر رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه را سرنگون کرد.

مدل این کوادکوپتر «Mavic Pro » بوده که در شمال نوار غزه توسط سرایا القدس در آسمان اردوگاه جبالیا در شمال نوار غزه سرنگون شده است.

گروه های مقاومت در طول جنگ غزه موفق شدند خسارت زیادی به نیروها، تجهیزات و دستگاه های نظامی رژیم صهیونیستی بزنند و همین امر موجب سردرگمی نیروهای ارتش تل آویو شده است.

منابع صهیونیستی دی ماه گذشته نیز ۲۸ نظامی صهیونیست در جنگ علیه نوار غزه به اشتباه توسط نیروهای خودی کشته شدند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات