ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

حمله فردوسی‌پور به نکونام: به همه چیز معترضه

کد خبر: ۱۲۴۰۱۲۱
| |
5821 بازدید

عادل فردوسی‌پور هم به مصاحبه‌های‌ جنجالی و اعتراضی جواد نکونام واکنش نشان داد.

به گزارش تابناک ورزشی؛ مجری و گزارشگر سابق تلویزیون که هنوز محبوبیت شدیدی بین علاقمندان فوتبال دارد، گفت: استقلال در بازی برابر نساجی، به تساوی بدون گل رضایت داد تا صدر را به پرسپولیس تقدیم کند. پرسپولیس در دیدار‌ همزمان موفق شد برابر استقلال خوزستان کامبک بزند و با نتیجه ۴-۳ به پیروزی برسد.

پس از این بازی بود که استقلالی‌ها به صف شدند و در مصاحبه‌های مختلفی، علیه پرسپولیس صحبت کردند. جملات معروف نمی‌خواهند و نمی‌گذارند ما قهرمان شویم در میکسدزون ورزشگاه وطنی طنین‌انداز شد و سپس نوبت اعتراض به داوری‌ها رسید.

عادل فردوسی‌پور در جدیدترین صحبت‌های خود به جواد نکونام که سالهاست با او رفاقت دارد، حمله کرد و گفت: مگر می‌شود همیشه به همه چیز معترض باشی؟ بعد از بازی، بازیکنان را در رختکن نگه داشتند و گفتند بروید علیه داوری بازی پرسپولیس مصاحبه کنید و این اتفاق در حالی رخ داد که هیچ‌کدام بازی را ندیده بودند. جملات تکراری نمی‌خواهند ما قهرمان شویم و از این دست صحبت‌ها. بعدا فکر کردند ای بابا ما که هنوز شانس داریم این چه حرف‌هایی بود زدیم؟ دوباره بعد از تمرین خبرنگاران دلخواه خود را دعوت کردند که بگویند نه حالا ما شانس داریم.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟